2022-02-18 12:41:35• hírek • közlemény

Érkezik az Expo Home: itt találod az építkezési ágazat legjobb szolgáltatásait

Az Expo Home: Építkezés & Zöld házak rendezvény célja, hogy kapcsolódási lehetőségeket biztosítson az építőipari ágazatban tevékenykedő cégek számára, felületet kínál a kiállítóknak ahhoz, hogy közvetlenül érintkezzenek potenciális partnereikkel, illetve vásárlóikkal. 

A rendezvény fő célja az építkezési ágazat legjobb szolgáltatásainak, termékeinek és ajánlatainak népszerűsítése, új innovációk megismertetése. Az Expo Home arra törekszik, hogy az érdeklődők építkezésben használt technológiákat, különböző gépeket, felhasznált anyagokat, változatos dekorációkat, illetve akár medence kivitelezési megoldásokat is széles választékban ismerhessenek meg. Emellett a rendezvény célja az is, hogy a belső és külső tervezéshez és kivitelezéshez ötleteket, konkrét szakmai iránymutatást biztosítson az résztvevők számára. 


Az Expo Home keretében kiemelt figyelmet kapnak az építkezések során alkalmazható környezetbarát megoldások, mint például a megújuló energiaforrások és a zöld ház koncepciók.  A téma iránt érdeklődő résztvevők számára az ingatlanfejlesztési szektor képviselői nyújtanak majd szakszerű tájékoztatást.


Az esemény részeként, február 25-én 13.00 és 17.00 óra között sor kerül az „Okos város megoldások és technológiák” elnevezésű szakmai fórumra és B2B workshopra. A találkozó célja, hogy elősegítse a magyar és a romániai, elsősorban Szatmár megyei vállalkozások és önkormányzatok, illetve önkormányzati gazdasági társaságok közötti üzleti kapcsolatok létrejöttét. 


A szakmai fórum tervezett témái között szerepel:

  • "Közvilágítás a közigazgatási egységek számára" - Fülöp Lóránd, a Környezetvédelmi Alap elnöke bemutatja a finanszírozási lehetőségeket
  • Bemutatkozik a Tungsram Group 
  • Smart city megoldások – szakmai előadások:            
  • "SafeCross, vagyis az okos zebra" - Szűcs Alfréd a magyarországi Pearl Enterpises Kft. részéről 
  •  B2B tárgyalások

A szakmai találkozó fő partnere a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. szatmárnémeti irodája.


Szombaton, február26-án 13:00 és 15:00 óra között kerül sor "A Zöld Házal koncepciója" c. konferenciára, melynek keretén belül mutatkoznak be az Expo Home: Építkezés & Zöld házak esemény kiállítói.


A rendezvény helyszíne: Szatmárnémeti, AuShopping bevásárlóközpont, a Cinema One Laserplex galéria területén 

A rendezvény időpontja:  2022. február 25-27. Hivatalos megnyitó: 2022. február 25., 15 óra. 

A kiállításon részt venni kívánó cégek az alábbi elérhetőségeken léphetnek kapcsolatba a szervezőkkel, ahol bátran kérhetnek bővebb tájékoztatást az eseménnyel kapcsolatban: 

Főszervező: Bura-Maksay István-Péter

Elérhetőség: +4 0744 977 846, bura.istván1975@gmail.com.  


A rendezvény a járványügyi szabályoknak maximálisan eleget téve zajlik majd. A szervezők igyekeznek a helyszínen a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítani a résztvevők számára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: